℗update #4

℗update #4

Het is alweer eventjes geleden dat ik de laatste ℗update plaatste. In het laatste berichtje schreef ik dat de zoektocht naar pupsel to be verre van vlekkeloos verliep. Gelukkig ben ik niet voor een gat te vangen en heb ik in de tussentijd niet stilgezeten. Hoewel ik nog niets concreets heb, heb ik verschillende lijntjes lopen.

Ik schreef de vorige keer al dat ik behoorlijk wat mailtjes had geschreven en dat ik hoopte dat daar iets uit zou voortkomen. De mensen die mij goed kennen, weten dat ik absoluut niet beschik over geduld als het gaat om dit soort zaken, maar gelukkig is Bhodi nog altijd mijn steun en toeverlaat en geeft zij het goede voorbeeld. Soms is er immers geen andere optie dan je erbij neerleggen dat het is zoals het is. (Al moet ik toegeven dat dit wel een hele grote uitdaging voor mij is.)

De komende weken zullen in het teken staan van afwachten, hopen en bezoekjes brengen aan fokkers. Sommigen weten het al wel, maar het ras houd ik nog eventjes stil. Ik wil absoluut niet jinxen en door het stil te houden, voelt het toch net iets veiliger. Ik kan in ieder geval vertellen dat ik erg veel zin heb in de komende weken en ik laat iets van me horen zodra ik meer duidelijkheid heb!

Advertenties

Melissa

Deel je gedachten

%d bloggers liken dit: