Het is al weer een tijd geleden dat ik een ℗update schreef. Het is überhaupt een tijd geleden dat ik iets geschreven heb. Er speelde veel, maar daarover later meer. Voor nu het positieve nieuws over Pupsel!

Anderhalve week geleden ben ik eindelijk gaan kijken en kennismaken bij een fokker. Het heeft behoorlijk wat geduld en doorzettingsvermogen gekost. Er zijn ook veel momenten geweest waarop ik behoorlijk getwijfeld heb aan de haalbaarheid van mijn plan, aan de haalbaarheid van de eisen die ik gesteld had. Maar… mijn geduld werd beloond!

Shadow

Eind augustus mocht ik kennismaken met een hele hoop ontzettend schattige puppy’s. Van tevoren had ik stiekem al wel een voorkeur en tijdens de kennismaking bleek dat de klik er tussen mij en hem gewoon vanaf het eerste moment al was. Over enkele weken komt Shadow Bhodi en mij vergezellen en zal er een heel nieuw avontuur van start gaan. Voor mij, voor Shadow én voor Bhodi. Ik vind het ontzettend spannend en ik heb er heel veel zin in!

To be continued!

Gerelateerde posts:

Deel je gedachten

%d bloggers liken dit: