Wauw, ik kan eigenlijk niet in woorden uitdrukken hoe bijzonder ik het vind dat er zo veel mensen zo meeleven! Daar waar ik vorige week schreef dat ik inmiddels 46% van het doelbedrag gehaald heb, kan ik vandaag melden dat de teller op €4290 staat! Daarmee is het gestegen naar 54%!

Zoals ik eerder ook al benoemde, ik had dit nooit verwacht. Door alles wat ik meegemaakt heb in mijn verleden, ben ik heel erg geneigd alles alleen te doen. Ik heb geleerd niemand echt te vertrouwen en vooral alles voor mezelf te houden. Met het opzetten van mijn crowdfunding heb ik me kwetsbaar opgesteld. Iets wat ik dood- en doodeng vind. Ik wil helemaal niet kwetsbaar en afhankelijk zijn.

En toch ben ik dankbaar dat ik het aangedurfd heb. Het is echt hartverwarmend om te merken dat er zo veel lieve mensen zijn die een steentje willen bijdragen. Door te doneren, maar ook door het te delen met hun netwerk. Dus nogmaals: dankjewel voor je steun, op welke manier dan ook!

Gerelateerde posts:

Deel je gedachten

%d bloggers liken dit: