Het is al weer eventjes geleden dat ik een update schreef. De afgelopen periode is er zo veel gebeurd en daarom vond ik het wel weer eens tijd om er wat over te schrijven!

Afgelopen dinsdag had ik een hele toffe ontmoeting met Philippe Metz van Open People. We hadden al een tijdje contact via Twitter en na wat telefoontjes over en weer, besloten om eens kennis te maken op het kantoor in Breda. Het was een vruchtbare afspraak, die mijn crowdfunding een prachtige boost gegeven heeft!

Ik ben ontzettend dankbaar voor de gulle gift die gedaan is en ik kan met trots zeggen dat ik nog maar 11% te gaan heb om mijn doelbedrag te behalen! Het is natuurlijk super tof dat een organisatie die mij verder niet echt kent, mij zo goed verder heeft geholpen.

Verder zijn er nog wel wat andere ontwikkelingen, maar daarover later meer!

Gerelateerde posts:

Deel je gedachten

%d bloggers liken dit: