Sneller dan verwacht kan ik een vierde (en laatste) update schrijven over mijn crowdfunding. Het doel is bereikt en ik kan eigenlijk niet in woorden uitdrukken hoe ongelooflijk dankbaar ik ben!

Het is zo bijzonder, zo hartverwarmend om te merken hoe iedereen om me heen, op zijn of haar manier heeft meegeleefd. Maar ook de reacties van totaal onbekenden, de kracht van social media… Ik vind het nog altijd zo onwerkelijk dat m’n doel behaald is en dat het nu ‘alleen nog maar’ wachten is tot ik Pupsel in mijn armen kan sluiten.

Iedereen die op welke manier dan ook mijn crowdfunding tot een succes heeft gemaakt: Ik ben jou/u/jullie zo intens dankbaar! Er zijn geen woorden om die dankbaarheid te beschrijven momenteel, maar:

Bedankt!

Gerelateerde posts:

Deel je gedachten

%d bloggers liken dit: