Enkele maanden geleden schreef ik over de crowdfunding die ik gestart was om de opleiding van mijn nieuwe hulphond te kunnen bekostigen. In de tussentijd is er veel gebeurd. Ik ben nog steeds in afwachting van een pup, maar ik heb heel fijn contact met de fokker. En dus heb ik er ook alle vertrouwen in dat mijn geduld zich op een dag zal belonen. Daarnaast geeft het me nog even de tijd om het bedrag bij elkaar te krijgen.

Inmiddels zit ik op 46% procent en ik kan eigenlijk niet goed uitdrukken hoe dankbaar ik hiervoor ben. Vanuit allerlei hoeken heb ik donaties gekregen en soms met hele mooie verhalen erbij. Mensen die zich herkennen in mijn verhaal, maar ook mensen die gewoon willen helpen. En dat vind ik zo bijzonder!

Om eerlijk te zijn, had ik nooit verwacht zover te komen. Toen ik m’n crowdfunding opzette, dacht ik eigenlijk dat niemand iets zou doneren. Deze gedachte komt ook deels voort uit mijn verleden, waardoor ik mensen gewoon niet zo goed meer vertrouw. En hoe bijzonder is het dan als je actie zo goed blijkt te lopen?

Toch ben ik er nog niet helemaal en daar heb ik jouw hulp bij nodig! Ik wil je vragen om mijn verhaal te delen met jouw netwerk. Het zou veel voor me betekenen als ik over niet al te lange tijd het streefbedrag gehaald heb. Kun en wil jij me helpen?

Gerelateerde posts:

8 Reacties

  1. Wat een hartverwarmend gevoel moet het je geven dat er toch mensen zijn die moeite gedaan hebben iets te doneren. En ook een reactie achter te laten waaruit blijkt dat het herkenbaar is. Je bent niet alleen… Ik wens je heel veel succes met je actie en hoop dat je hulphond steeds een stapje meer dichterbij komt.

  2. Ik vind het zo bijzonder dat honden naast trouwe maatjes te zijn, mensen ook zo kunnen helpen. Zelf ben ik chronisch ziek en alleen al het hebben van een hond werkt al motiverend en helend. Ik hoop dan ook echt dat jij weer een maatje vindt en dat hij/zij goed getraind kan worden. Dat wens ik je toe! Heel veel succes met je crowdfunding ♥️

Deel je gedachten

%d bloggers liken dit: