Enkele weken geleden schreef ik dat het erop leek dat ik mijn geld dat ik via crowdfunding had ingezameld, kwijt was. Hoewel het bedrag dat ik op dat moment ingezameld had, nog niet heel hoog was, baalde ik toch behoorlijk. Iedere euro is er natuurlijk één en dan is het ook behoorlijk zuur als dat geld weg lijkt te zijn. En dat lees je inderdaad goed: lijkt weg te zijn. Want wat schetste mijn verbazing van de week? Ik kon in contact komen met de eigenaar van de site waar ik mijn crowdfunding gestart was. Hij beloofde me dat ik mijn geld terug zou zien.

Eerlijk gezegd, ik had er op dat moment nog niet echt vertrouwen in. Alle berichtgeving tot nu toe was nogal tegenstrijdig geweest en ik had de instelling: ‘eerst zien, dan geloven’. Ik was dan ook blij verrast toen ik het geld toch op mijn rekening zag staan afgelopen vrijdag. De blijdschap was misschien nog wel groter omdat ik het niet meer had verwacht. Ik had in feite mijn verlies al genomen en geaccepteerd dat ik dat geld niet meer terug zou zien. En zo blijkt maar weer, soms kun je je goed vergissen en is de verrassing ontzettend groot!

Gerelateerde posts:

4 Reacties

Deel je gedachten

%d bloggers liken dit: