Wauw, ik heb er gewoon eigenlijk nauwelijks woorden voor… Het is zo bijzonder en waardevol om te merken hoe veel mensen meeleven met Bhodi en mij. En ook om te zien dat al zo veel lieve mensen een donatie gedaan hebben. Het is hartverwarmend en ik kan eigenlijk niet in woorden gieten hoe dankbaar ik ben.

Het raakt me, misschien nog wel het meest omdat de afgelopen periode in het teken stond van verlies en tegenslagen. Verlies van personen, waaronder mijn opa, maar ook verlies van bepaalde vastigheden. Dat Bhodi weer ziek is geworden, heeft er ook aardig ingehakt als ik eerlijk ben. Mijn beeld van hoe zij mijn eerste en enige hulphond zou zijn, is ook iets wat ik los heb moeten laten.

Tegelijkertijd biedt verlies ook ruimte voor groei en persoonlijke ontwikkeling. Ik heb de afgelopen tijd geleerd om te vertrouwen op mijn eigen gevoel en bovenal op mezelf. Hoe eng ik het ook vind, ik mag leren dat ik de beslissingen mag nemen over mijn leven. Ik hoef het verleden (of een ander) niet langer alles te laten bepalen. Ik mag keuzes maken, ik mag ingaan tegen dat wat anderen goed vinden. En dat is ook heel wat waard. De omstandigheden zijn misschien niet fijn, maar de uitwerking des te meer.

Daarom ben ik dankbaar en kan ik nogmaals niets anders zeggen dan dat ik alle reacties, vanuit iedere hoek, meer dan hartverwarmend vind. Dank jullie wel!

PS. We zijn er nog niet, het delen van mijn crowdfunding blijft lief! En kun je wat geld missen, help mij dan een stukje op weg!

Gerelateerde posts:

14 Reacties

  1. Wat mooi Melissa. Ik hoop oprecht dat je jouw streefbedrag gaat halen en dat steeds meer mensen ook het nut van hulphonden in dit opzicht gaan inzien. Het lijkt mij zó moeilijk dat Bodhi je niet meer kan helpen straks. Veel sterkte en succes.

Deel je gedachten

%d bloggers liken dit: