Iedere dag is dierendag!

Een dagje later dan gepland, maar niet minder leuk: mijn review van de hondenmand van Meisterpet die Bhodi cadeau kreeg voor dierendag! Laten we het erop houden dat ik gisteren te druk was met dierendag vieren ;-).

Bhodi in de hondenmand die zij cadeau gekregen heeft voor dierendag.
Poseren in de nieuwe mand

Bhodi

Hoewel het er misschien niet zo uitziet op de foto, lijkt Bhodi de mand toch wel leuk te vinden. Ze vindt nieuwe spullen nooit zo fijn, omdat haar geur er nog niet aan zit, maar ik weet dat ze het materiaal wel prettig vindt.

Wat vind ik ervan?

Ik ben erg blij met de mand! De mand is gemaakt van polyester en is mooi van kleur. De combinatie van bruin/zwart maakt dat het, naar mijn idee, in bijna ieder interieur wel leuk staat. Daarnaast is de mand gemakkelijk schoon te maken en kan deze zowel in de zomer- als de wintermaanden gebruikt worden. Sommige hondenmanden zijn namelijk gemaakt van fleece-stof, waardoor deze in de winter comfortabel zijn, maar voor de zomer eigenlijk te warm zijn. Wat ik ook erg leuk vind aan de mand, zijn de kussentjes die erbij geleverd worden. Het oogt heel schattig en huiselijk. De mand is van Meisterpet en voorlopig exclusief te koop via de alom bekende webwinkel Bol!

Aapje in de mand van Bhodi.
Aapje houdt de mand warm!

Disclaimer: ik heb de mand kosteloos ontvangen. De links in deze post zijn GEEN affiliatie-links, dat wil zeggen dat ik er geen enkel financieel belang bij heb om deze links te plaatsen.

Advertenties

Melissa

2 thoughts on “Iedere dag is dierendag!

  1. Wat een prachtige hond! Echt een heel mooi beestje en ja, ik snap dat hij blij was met zijn nieuwe mand. Wij hebben zelf een kat en op de dag zelf is ze niet echt extra verwend, maar dat gebeurt gewoon elke dag wel al, dus ik vind het verder wel prima wat dierendag betreft.

Deel je gedachten

%d bloggers liken dit: