De mensen die mij goed kennen, weten dat ik dol ben op het maken van planning en lijstjes. Ik houd van overzicht en daarom ging ik op zoek naar een agenda waarin ik in een oogopslag naar mijn week kan kijken, maar waarin ik ook mijn doelen kan bijhouden. Uiteindelijk kwam ik uit bij de Purpuz Planner en ik ben er echt helemaal gelukkig mee!

Overzichtelijk

Als ik een agenda koop, dan is het voor mij echt een must dat de week op twee bladzijden past. Zo kan ik in een oogopslag al mijn afspraken voor de hele week zien. Ook wil ik afspraken per (half)uur kunnen opschrijven, zodat ik gewoon lekker de ruimte heb om details te noteren. Ik heb vaak veel afspraken op een dag en zo kan ik overal de belangrijkste dingen bij schrijven. Daarnaast vind ik het fijn om voor colleges erbij te zetten wat ik moet lezen.

Doelen

Wat me eigenlijk echt over de streep trok om de Purpuz Planner te kopen, is het feit dat er een heel stappenplan in staat om doelen te bereiken. Ook is er veel ruimte om dingen waar je blij van wordt op te schrijven en zelfs ruimte om wat te tekenen.
Het stappenplan voor het bereiken van doelen vind ik zelf heel fijn. Ik vind dat het duidelijk beschreven is en zo kan ik me makkelijker houden aan de goede voornemens die ik had voor 2020.

Weekoverzicht van de Purpuz Planner

Als eerste vul je de Purpuz Map in, waarbij je leefgebieden en dromen noteert. Zo kun je voor jezelf bepalen waar je als eerste mee aan de slag wil, wat je dan opschrijft in het Purpuz Plan en in het Purpuz Pad maak je dan de planning. Verder kun je voor iedere maand een globale planning maken, die je vervolgens weer verwerkt in je planning voor de week. Zo blijf je je doelen goed voor ogen houden en houd je ook het overzicht.

Routine

Iedere ochtend neem ik een paar minuten de tijd om even in m’n agenda te kijken wat mijn plannen zijn voor die dag. Ook bedenk ik dan een subdoel waar ik die dag mee aan de slag kan tussen mijn afspraken door. Ik vind het echt een fijne manier om mijn dag te starten en het maakt me dan oprecht blij als ik in m’n agenda kijk.

Al met al ben ik ontzettend tevreden over de Purpuz Planner en kan ik het zeker aan iedereen aanraden die houdt van overzicht!

Wat voor agenda gebruik jij?

NB. Dit artikel is op eigen initiatief geschreven. Het is geen reclame.

Gerelateerde posts:

Deel je gedachten

%d bloggers liken dit: